- ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ŞARTLARINI UYGULAMAK SÜREKLİ OLARAK İYİLEŞTİRMEK VE GELİŞTİRMEK,
- VERİLEN YEMEK HİZMETLERİNDE KULLANILAN MALZEMELERİN TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRÜNLER OLMASINA ÖZEN GÖSTERMEK.
- TAM HİJYENİK ŞARTLARA UYGUN ORTAMDA KONAKLAMA, YİYECEK, İÇECEK, ORGANİZASYON VE EĞİTİM İHTİYAÇLARININ GERÇEKLEŞMESİ TAAHHÜDÜNÜ SÜRDÜRMEK,
- MÜŞTERİ İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNİ EN HIZLI VE EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAMAK,
- MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VE ÖNCELİK VERMEK. MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNİN ÜZERİNE ÇIKMAK İÇİN ÇALIŞMAK,
- ÇALIŞANLARININ DÜZENLİ VE SÜREKLİ EĞİTİMLERİ İLE KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELERİNİ SAĞLAMAK,
- KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ STANDARTLARININ SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAMAK İÇİN HEDEF VE PLANLARIMIZI KESİNTİSİZ UYGULAMAK,
- TÜM ÜRETİM, KONAKLAMA VE EĞİTİM FAALİYETLERİMİZ SÜRESİNCE, EKOLOJİK DENGEYE ZARAR VERMEMEK İÇİN GEREKLİ HER TÜRLÜ ÇEVRESEL TEDBİRLERİ ALMAK,
- HER YIL HEDEFLERİNİ BİR ÜST SEVİYEYE TAŞIMAK,